Juinen AI Wereldstad!

Als Nederlandse inzending voor de World City AI Ranking van de Verenigde Naties doen wij ons uiterste best de #1 AI stad te worden!

Lees alles over de WCAIR!

Juinen. Juist nu.

Vragen en feedback week 1!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #707

  Dag iedereen,

  Ik hoop dat jullie er een beetje uitkomen met de stof van de eerste week. Als jullie vragen hebben of dingen tegenkomen, zet ze dan in deze draad dan beantwoord ik ze zo snel mogelijk!

  groeten Arnoud

   

  #709
  ANDELA
  Bijdrager

  Hi Arnoud,

  Ik ben vandaag goed door de eerst module gerold. Interessant om te volgen en mooie warming up. De eindopdracht heb ik eerst ingevuld op een realistische wijze: toen kreeg ik 9/15. De tweede keer heb ik de meest gewenste antwoorden voor de raad ingevuld zonder slag om de arm etc. Dan krijg je 15/15, misschien handig voor high score in Juinen om er bij te zetten dat er uitgegaan wordt van een zo soepel mogelijke medewerking 😉

  Bedankt en tot de volgende module!

  Maaike Andela

  #710

  Dank je wel Maaike, deze warmloper was inderdaad mede bedoeld om te kijken wat B&W allemaal verwacht. Overigens telt altijd de eerste score, dus de eindtoets opnieuw doen is prima maar krijgt Juinen niet hoger of lager.

  #712

  Dag Arnoud,

  Leuke opzet en ik zie uit naar het vervolg. Ik was wel een tikje verrast door de tweede stelling dat bij bias het systeem conclusies trekt op ongewenste eigenschappen. Hoewel er natuurlijk veel vormen van bias zijn, zit dit voor mij veel meer in de hoek van sample/selection bias, waardoor ik meer neig naar de (“foute”) stelling dat bij bias de data niet representatief is.

  Gr/Jan Willem

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.